Over ons

E-FECTIVE Solutions staat voor een schone en duurzame samenleving waarin kleinschaligheid en zelfvoorziening een belangrijke plaats innemen.
Wij geloven niet in grootschalige energievoorziening en veel te dure infrastructuren waarbij het landschap wordt aangetast en de consument te allen tijde vast blijft zitten aan dure contracten. Daarnaast is het van belang dat de geleverde producten en diensten voorzien zijn van een eerlijke en verantwoorde kostprijs. De producten en diensten verkopen zichzelf omdat deze samensmelten met de gedachte van de mens en de natuur in een perfecte balans.

Om onze doelstellingen te bereiken concentreren wij ons op de nieuwste technieken in 5 gebieden:

Warmte
Middels kostenbesparende infraroodverwarming kunnen huizen en bedrijven op een effectieve manier worden verwarmd zonder gebruik te maken van van fossiele brandstoffen zoals de gasgestookte CV-ketel.

Licht
Het juiste licht geeft sfeer! Door gebruik te maken van LED verlichting kunnen huizen tegenwoordig zeer modern en efficiënt worden verlicht. Het kostenbesparende effect is daarbij een groot voordeel.

Domotica
Uw domus is uw huis. Uw huis leeft en is energiezuinig! Althans wanneer deze is uitgerust met domotica. Onnodig je verlichting laten branden, kachel aan laten als er niemand thuis is, dit is met domotica verleden tijd

Energie
Wij geven u graag advies over aanschaf en levering van zonnepanelen en ook andere vormen van duurzaam energie opwekken. Wat we daarbij niet vergeten is advies op het gebied van isoleren waarbij een behoorlijke energiebesparing en dus ook kostenbesparing kan worden gerealiseerd

Websites en Mobiele App’s
Veel bedrijven zijn op zoek naar mogelijkheden om hun klanten of werknemers nog beter en sneller te bedienen. Met een goed gebouwde (bedrijfs)website en of app zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met webguru of appguru helpen wij u graag.