FIBARO Starter kit

U bent hier:Home>Domotica>Fibaro>FIBARO Starter kit

FIBARO Starter kit

499.00 412.40 excl.BTW

Met de FIBARO Starter kit kunt u de wereld van domotica eenvoudig betreden.

Artikelnummer: FGKIT Categorieën: ,

Beschrijving

FIBARO STARTER KIT is de eerste stap om de wereld van ongelimiteerde domotica (huisautomatisering) binnen te treden

Met de FIBARO Starter kit kunt u de wereld van domotica eenvoudig betreden.
U bespaart met de aanschaf van de FIBARO Starter kit ruim €80,- ten opzichte van de losse componenten.

Wat zit er allemaal in deze FIBARO Starter kit?

Home Center Lite

Home Center Lite is het apparaat dat wordt gebruikt om het FIBARO System te controleren en te beheren. Het communiceert via het Z-Wave draadloze communicatie protocol met maximaal 230 actoren en sensoren in uw huis. Via de gebruiksvriendelijke interface van de Home Center Lite kunt u geavanceerde scenario’s creëren. De Home Center Lite is voorzien van een nieuw, snel recovery systeem dat in staat is uw back-ups in de cloud op te slaan.

Door / Window Sensor

FIBARO Door / Window Sensor is een batterij gevoede, universele magneet sensor en werkt onder de Z-Wave standaard. De sensor geeft extra mogelijkheden voor controle bij opening van deuren, ramen en garagedeuren. En wordt o.a. gebruikt voor de automatische lichtregeling , toegangscontrole of beveiliging oplossingen. De lichte en kleine behuizing is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren voor een onopvallende montage.

Flood Sensor

FIBARO Flood sensor is een universele, Z-Wave compatibele, overstroming en temperatuursensor die op een vloer geplaatst of met gebruik van optionele sensor probes aan de wand gemonteerd kan worden. Het apparaat werkt op batterijspanning (met bijgesloten batterij levensduur ong. 2 jaar) of via een optionele 12/24 V spanningbron. De sensor heeft een ingebouwde LED-indicator, akoestisch alarm en is uitgerust met een tilt sensor die een directe rapportage of alarm geeft bij beweging of optillen van de sensor. De LED indicator geeft een visueel signaal bij detectie van water, bedrijf status of het Z-Wave netwerk communicatie bereik.

Motion Sensor

FIBARO Motion Sensor is een universele, Z-Wave compatibele multi-sensor. Dit apparaat heeft een ingebouwde bewegingssensor, temperatuursensor, lichtsensor en kan bovendien, door middel van trillings detectie, een sabotage poging of zelfs aardbevingen detecteren. FIBARO Motion Sensor werkt met de bijgesloten batterijen volledig draadloos en de unieke behuizing zorgt voor een snelle en gemakkelijke installatie op elk oppervlak. Het oog van de sensor geeft u een visuele indicatie bij beweging, temperatuur niveau of bedrijf status en kan u informeren over het Z-Wave netwerk bereik.

Smoke Sensor

FIBARO Smoke Sensor is een ultra lichte, universele, batterij gevoede optische rookmelder, communiceert via de Z-Wave standaard en ontworpen om aan het plafond te worden gemonteerd. Rook detectie wordt gesignaleerd door de ingebouwde sirene, knipperende LED-indicator en door het sturen van opdrachten naar overige Z-Wave netwerkapparaten. Bovendien is het apparaat voorzien van een sensor die een alarm kan activeren bij overschrijding van de gespecificeerde temperatuurdrempel.

Wall Plug (Schuko versie NL/DE)

FIBARO Wall Plug mag uiteraard niet ontbreken in een FIBARO Starter kit. De Wall Plug is een universele, Z-Wave compatibel, op afstand bedienbare, stopcontact adapter. Dit apparaat kan overal worden toegepast waar u elektrische apparaten (van maximaal 2,5 kW) wilt bedienen. De tussenstekker is tevens uitgerust met een energie meting functie. Het maakt gebruik van een LED- ring om de bedrijfsstatus en de huidige belasting d.m.v. kleur veranderende verlichting te visualiseren. Dit technische hoogstandje is de kleinste en meest aantrekkelijke tussenstekker ter wereld.

De FIBARO Starter kit set heeft een eenvoudige handleiding zodat het mogelijk is om de componenten via de nieuwe aanmeld procedure in de app binnen een paar stappen aan te melden en te configureren – U kunt de handleiding hier bekijken.